torstai 7. kesäkuuta 2018

41vrk

Seitsemäs viikko on alkamassa. Punnitsin Lissun äsken ja vaaka näytti 21kg eli painoa on tähän mennessä kertynyt 3kg. Hyvin samoissa lukemissa siis mennään, kuin ensimmäistenkin pentujen kanssa. Ruokahalu on hyvä ja nyt uppoaa taas raaka lihakin. Pihalla jaksaa touhuta, kuten ennenkin ja ottaa tyttärensä kanssa kyllä edelleen melkoisia juoksupyrähdyksiä. Hieman olen yrittänyt rajoittaa tuota aivan päätöntä kohnotusta vahinkojen välttämiseksi...


Tekemisen halu on mammakoiralla kova, joten vähän tottistelua ja temppuja ohjelmassa täällä kotona, kun tytär treenaa aksaa :) Tytär kävi tuossa alkuviikosta ensimmäisen kerran ulkokisoissa ja Lissu olisi varmaan kaivautunut maan alle tyttärensä sinkoilua seuratessa ;) Tytär, kun ei ole lainkaan niin kuuliainen kuin äippä....Omaa tahtoa ja mielipiteitä piisaa. Mahtava paukkaus kuitenkin kaikkineen ja kunhan saadaan kaikki palaset kohdilleen, niin.... Kaksi nollaa on kuitenkin jo taskussa ja vasta neljä kisaa takana.

Onneksi on kesä, niin saavat viettää paljon aikaa ulkona. Toivottavasti hyvät ilmat suosivat meitä myös pentujen ulkoilujen suhteen..... Aina parempi, mitä enemmän pystyy pitämään pentuja pihalla touhuamassa. Edellisten pentusten kanssa paukkupakkaset rajoittivat jonkin verran ulkoiluja. 

Vkolla 25 menemme tosiaan röntgeniin katsomaan montako pikku bc:tä sieltä on tulossa. Nyt toivotaan, että lopputiineys sujuu ongelmitta ja kaikki menee hyvin myös synnytyksen osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti