sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Olemme jo viisi vuorokautta vanhoja

Pentulaatikossa alkaa olla vipinää. Äitikoiran saapuessa laatikkoon ja jäädessä makoilemaan, ei kauaa kestä, kun pennut alkavat liikutella pieniä neniään, haistaen äitinsä saapuneen. Siitä alkaakin sitten sen sortin vipinä, että ei voi kun nauraa. Näyttää ihan siltä, kuin joku olisi lorauttanut äidinmaitoon jotain hieman vahvempaakin, sillä sen verran vaappuvaa meno vielä on. Toki pitää muistaa, että ikää on se hurjat 5 vrk.

Olga ja Irmeli Ansan päällä 💗


Pentusten painot nousevat nyt hyvin ja tasaisesti. Eilisiin lukemiin lisäystä oli tullut siinä 40g paikkeilla jokaiselle. Hieman Lissun edellistä pentuetta nämä ovat painoissa jäljessä mutta pitää muistaa, että näitä J-pentuja on yksi enemmän. Synnytys oli myös tällä kertaa paljon pidempi ja niiltä osin rankempi. Lissulta ei parina ensimmäisenä päivänä tullut niin hyvin maitoa, kuin edellisellä kerralla. Sen verran kuitenkin ja riittävästi, että pennut olivat tyytyväisen oloisia. Kunnollinen painon nousu alkoi kolmannesta vuorokaudesta.

Lissu on tänään ensimmäisen kerran tullut laatikon ulkopuolelle nukkumaan, eikä laatikossa näin ollen enää maata 24/7. Äärimmäisen huolentivainen äitikoira Lispu kyllä on ja korva tarkkana kuulostelee ja on valmiina syöksymään laatikkoon, mikäli sieltä alkaa kuulua kitinää.

Upea triccipoika Väinö 💖

Väinö sekä Olga, Irmeli ja Ansa

Poika kolmikko. Edessä Väinö, sitten Tauno ja Martti

Voiko olla suloisempaa? Mielestäni ei...💕 Irmeli ja Ansa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti